Skip to content

Projektek

IT projektek egészségügyi szolgáltatoknak

Teljekösű informatikai megoldások dedikált egészségügyi projekt managementel
Az a célunk, hogy minden egészségügyi IT projektet sikeresen végrehajtsunk, és hozzájáruljunk az egészségügyi intézmények hatékonyabb és magasabb színvonalú működéséhez a legújabb technológiai megoldásokkal és legjobb gyakorlatokkal.

01

Srukturált hálózat tervezés

Strukturált hálózat tervezés egészségügyi szolgáltatóknak, külön figyelemmel azokra a helységekre ahol egészségügyi diagnosztika és egészségügyi eszközök kerülnek elhelyezve (RTG/CT/MR, Mérő eszközők, Müttő eszközők)

02

Infrastruktúra és Szerver szóba

Teljeskörű hálózat, infrastruktúra, server és felhő alapú szolgáltatások tervezése és megvalositása. Megbízható, skálázható, redundáns egészségügyi informatikai rendszerek.

03

Redundáns hálózat

Strukturált hálózat tervezés egészségügyi szolgáltatóknak, külön figyelemmel azokra a helységekre ahol egészségügyi diagnosztika és egészségügyi eszközök kerülnek elhelyezve (RTG/CT/MR, Mérő eszközők, Müttő eszközők)

04

Redundáns tűzfal

Magas rendelkezésre állás tűzfal szinten több Internet kapcsolattal biztositva a folyamatos Internetet és kapcsolatot a telephelyek között

05

Egészségügyi Wi-Fi

Megbízható és biztonságos intranet és Internet hozzáférést biztosítva a magas sávszéleséget az egyre több vezetéknélküli egészségügyi eszközőre, munkásállamosokra, mobil eszközökre és páciensek számára.

06

Hyper-V Cluster

Biztosítja a kritikus fontosságú rendszerek magas rendelkezésre állását, amelyek nélkülözhetetlenek a folyamatos egészségügyi szolgáltatások ellátásához. Redundáns és “automatikus failover” mechanizmusokkal tervezve és implementálva.

07

FKD - FRD

Funkcionális követelmények dokumentuma (FKD), azzaz Functional requirements document (FRD) ahol egy egészségügyi rendszer életút indul. Rendszereknek a funkcionális követelmények megfelelő meghatározásában és dokumentálásában.

08

Páciensnyilvántartó bevezetés

FKD-vel kezdve, a szakértő csapatunk segít az egységes és hatékony páciensnyilvántartó rendszer tervezésben, bevezetésben az összes testreszabott funkcionalitással, hogy megfelelőjén az egészségügyi szolgáltatóknak az egyéni igényeinek.

09

Egészségügyi ERP

Minden vállalatirányitási modul amit az egészségügyi szolgáltatóknak/intézményeknek kell a hatékony működését és irányítását biztosítva és integrálva az egészségügyi rendszerekkel testreszabott folyamatokkal. (Pénzügyi, raktár, logisztika, CRM, eszközkezelés, gyártás)

10

Beleegyezéskezelési rendszer

Beleegyezéskezelési rendszer teljeskörű bevezetése optimalizálva az egészségügyi szolgáltatók adminisztrációs folyamatait, hatékonyabb ellátást biztosítva. Napra kész nyilvántartás szerződési feltételek, adatvédelem, marketing hozzájárulás, kérdőív és árajánlat digitálisan aláírva.

11

Adatáramlás térkép (Data Flow)

A legfontosabb eszköz az adatvédelemhez amelyik ábrázolja hogyan áramlanak az adatok az egészségügyi rendszerek között és hogyan kezelik és dolgozzák fel azokat. Optimalizáljuk az adatok áramlását és feldolgozását az egészségügyi szolgáltatóknak.

12

Hatásvizsgálat

Hatásvizgálati folyamatainkkal az adatvédelmi kockázatokat minimalizáljuk, és biztosítjuk az adatok biztonságos kezelését az egészségügyi szervezetben. Rendszerenként készítünk hatásvizsgálatot amelyiknek a kiindulási pontja az adatáramlás térkép.