Skip to content

Suite strukturált hálozat és infrastruktura tervezése

Redundáns hálózat és redundáns tűzfal

Redundáns hálózat és redundáns tűzfal egészséügyi szolgáltató részére

Redundáns hálózat és redundáns tűzfal implementációt célszerű egyben kezelni mivel ezek alkotják az alapvető mérföldkövet a biztonságos és zavartalan működés szempontjából.

Az egészségügyi szolgáltatók számára az IT infrastruktúra magas rendelkezésre állása létfontosságú az ellátott betegek biztonsága és a zavartalan működés érdekében. Ezért kiemelten fontos, hogy mind helyben telepített, mind felhőalapú rendszerek esetén egyaránt magas szintű hálózati biztonságot és rendelkezésre állást biztosítsunk.

Az alapvető hálózati szolgáltatásokat, mint például a DNS-t és a DHCP-t, a Sophos tűzfal által biztosítjuk, amely garantálja a hálózati forgalom biztonságát és megfelelő irányítását. Ezáltal megakadályozzuk a kártékony tevékenységeket és a nem kívánt hozzáféréseket, miközben optimalizáljuk a hálózati teljesítményt és stabilitást.

A mi megoldásunk továbbá alapvető gondoskodik a szünetmentes tápegységekről is, hogy biztosítsuk a folyamatos működést még áramkimaradás esetén is. Ezáltal az egészségügyi szolgáltatók biztosak lehetnek abban, hogy rendszerük mindig elérhető és működőképes marad, még váratlan események esetén is.

Az együttes projektkezelés segítségével minimalizálhatjuk a szolgáltatáskiesést, és lehetőséget teremtünk arra, hogy egyszerre, vagy akár részlegesen, szolgáltatáskiesés nélkül cseréljük le a hálózati és tűzfal eszközöket.

Az egészségügyi szolgáltatók számára, amelyek folyamatosan működnek 24/7-ben, különösen fontos az egyszerre történő projektkezelés. Ez lehetővé teszi, hogy az átállás alatt minimalizáljuk a szolgáltatáskiesést, és biztosítsuk a betegek zavartalan ellátását. Ezenkívül, ha az átálláshoz plusz internet vagy alhálózat szükséges, az együttes projektkezelés lehetővé teszi az ezekhez szükséges erőforrások koordinált kezelését és bevezetését.

A komplex programtervet mindenképpen egyben kell kezelni annak érdekében, hogy a projektek zökkenőmentesen és hatékonyan haladhassanak előre. Az együttes projektkezelés segítségével könnyedén koordinálhatjuk a különböző projekt részeket, és biztosíthatjuk, hogy az egész projekt egységes irányban haladjon.

Ha Ön is szeretné minimalizálni a szolgáltatáskiesést és hatékonyan frissíteni az IT infrastruktúrát, forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk Önnek az együttes projektkezelésben és az ideális hálózati és tűzfal megoldások kiválasztásában és bevezetésében. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy elkezdjük az együttműködést!